Evenementen

Evenementen

Evenementen
Een gespecialiseerd visleverancier voor uw evenement? Bel 0544-373011

Bent u op zoek naar viscatering op een evenement, dan bent u bij Vishandel H. Bomers aan het juiste adres. Vishandel Bomers heeft ruim 60 jaar ervaring in viscatering tijdens evenementen. Wij gebruiken deze ervaring om perfect in te kunnen spelen op uw wensen.

Op het gebied van vis hebben wij alles wat er is. Van gebakken vis tot haring en vers belegde broodjes, bijna alles is mogelijk. Heeft u speciale verzoeken, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Kibbeling

Van klein tot groot

Vishandel H. Bomers is zeer flexibel als het aankomt op grootte en type evenement. De vishandel verzorgt de catering op kleine evenementen van 100 gasten, maar is ook in staat gasten op een meerdaags festival van 150.000 bezoekers te voorzien van verse vis.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Vishandel Bomers is in staat om op evenementen grote aantallen bezoekers in een kort tijdsbestek verse vis te bieden. Door middel van een goede logistieke indeling worden wachtrijen voorkomen zonder dat de kwaliteit van de vis daaronder lijdt. Buiten de kwaliteit van onze vis dragen wij ook zorg voor het milieu door gebruik te maken van 100% biologisch afbreekbare producten en materialen. Speerpunten van onze organisatie zijn: kwaliteit, kwantiteit, snelheid en (milieu)vriendelijkheid.

Vis met Patat
Evenementen

Heeft u een vraag of speciaal verzoek?

Bel ons 0544-373011 Stuur ons een e-mail
Zwarte Cross
Stöppelheine
Huntenpop